Pretpraznična gužva u saobraćaju

Uobičajeno je da se u dane kada se bliži ispraćaj tekuće godine, u našem gradu povećava broj automobila, jer se veliki broj naših ljudi, zaposlenih u inostranstvu, vraća u svoj rodni kraj. Još prije nekoliko dana smo mogli uočiti tu promjenu jer se u već skučenom prostoru saobraćajna gužva lako primijeti.

Pretpraznična gužva u saobraćaju

Ovo nije nikakva novina. Uvijek je tako oko Božića i Vaskrsa. Tada se svi učesnici u saobraćaju moraju "naoružati" dodatnim strpljenjem i svoje potrebe, ako je ikako moguće, pokušati zadovoljiti krećući se pješke, bar kada je u pitanju strogi centar grada. Razlog više je i najavljena novogodišnja manifestacija "Zimski korzo", koja je za svaku pohvalu i podsjeća me na beogradski novogodišnji vašar, te se tim povodom na centralnom gradskom trgu spremaju mnoga interesantna dešavanja za sve kategorije naših sugrađana. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nadam se da će nadležni na ovom prostoru u potpunosti zaustaviti saobraćaj što će, a što je neminovno, za nijansu povećati saobraćajnu gužvu u drugim ulicama u širem centru grada.

U ovom trenutku, se ne može mnogo šta učiniti kako bi izbjegli ovo stanje, ali se može apelovati na sve naše sugrađane da svako u svojim mogućnostima pomogne u prevazilaženju nastalog problema, ali i na PU Bijeljina da nam obezbijedi dovoljan broj saobraćajnih policajaca koji bi regulisali saobraćaj i na taj način ublažiti ove predpraznične probleme.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ono što nam preostaje u bliskoj budućnosti, bar do narednog Vaskrska, da nešto uradimo kako bi ovakve, redovne pojave, prevazišli i život naših sugrađana učinili komfornijim i bezbjednijim, a za ove aktuelne, dolazeće praznike, svim učesnicima u saobraćaju želim svako dobro, čuvajte se, a i ostale oko sebe i ne pretjerujte ni u čemu.

Živjeli!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA