Tragičan kraj potrage: Pronađeno tijelo dječaka kojeg je odnio talas

​Tijelo trinaestogodišnjeg N.V., kojeg je talas povukao u more u Herceg Novom, pronađeno je ispod tvrđave Fort Oštra na istoimenom rtu, na zapadnoj strani ulaza u Boku.

Tragičan kraj potrage: Pronađeno tijelo dječaka kojeg je odnio talas

Potraga za dječakom trajala je osam dana. Tijelo je pronađeno neposredno nakon što je završena današnja potraga. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Vijestima" je nezvanično saopšteno da je spasiocima stiglo obavještenje da je u moru u blizini tog rta uočeno beživotno tijelo.

Ekipe su se, kako je rekao sagovornik "Vijesti", odmah uputile ka naznačenoj poziciji koja se nalazi u teritorijalnim vodama Republike Hrvatske.

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama u skladu sa Nacionalnim planom traganja i spasavanja na moru nastavila je jutros potragu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pretraživan je akvatorijum zapadno i jugozapadno od hotela "Plaža" u Herceg Novom prema Sutorini, Njivicama i rtu Kobila.

Učestvovalo je više plovila državnih službi i privatnika, kao i helikopter Vojske Crne Gore i dron sa termovizijskom kamerom Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA