Trivićeva najavila mobilizaciju za Bijeljinu

Nakon što je Skupština grada Bijeljina pokrenula danas opoziv gradonačelnika Ljubiše Petrovića, oglasila se potpredsjednica PDP, Jelena Trivić koja je poručila da opozicija mora dati svoj maksimum u “odbrani” najvećeg grada Semberije od “režima”.

Trivićeva najavila mobilizaciju za Bijeljinu
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Ono što je najavljivano, danas je realnost. Stranke režima izglasale su zahtjev za opoziv Ljubiše Petrovića gradonačelnika Bijeljine. Poznat je i datum, 19. mart. Te nedjelje biće dan referenduma, referenduma na kojem će se odlučivati da li skoro čitava Republika Srpska pada pod šapu režima ili će Bijeljina ostati svjetionik u mraku – napisala je Trivićeva na društvenim mrežama. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ona je dodala da će tog dana svi moći dati svoj doprinos, građani Bijeljine glasanjem, a opozicija iz čitave Republike Srpske čuvanjem izbornog materijala od krađe.

Trivićeva kaže da Bijeljina mora biti prioritet prioriteta svih iskrenih opozicionara.

– Tog dana svi moraju biti isti, i predsjednici stranaka, stranački funkcioneri i članovi, svi moraju biti u funkciji čuvanja glasačkih kutija. Кo tog dana ne pruži svoj maksimalan doprinos, ko ne pokaže zube režimu, smatraće se njegovim pomagačem. Ljubiša, ne brini, mobilizacija je počela, dolazimo u Bijeljinu – poručila je Trivićeva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA