Horoskop za 3. decembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Horoskop za 3. decembar
FOTO: Depositphotos

Ovan
Nenajavljeni gosti mogu unijeti dozu stresa u vaš dan. Iako biste radije odmarali, trenutno je potrebno da budete domaćin. To može izazvati određenu iritaciju, ali najbolje je zadržati osmijeh i odigrati ulogu ljubaznog domaćina. Budite uljudni, a zatim se opustite. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Bik
Stres koji ste nedavno doživjeli može vas naterati da danas potrošite novac na nepotrebne stvari kako biste se oslobodili napetosti. To nije loše, ali važno je paziti da kupujete korisne stvari, izbjegavajući bespotrebno trošenje novca koji nije baš preobilan. Takođe, ne očekujte povrat novca u prodavnici. Pametno trošite!

Blizanci
Danas je savršen dan za opuštanje napolju, ili ako to nije moguće, ostanite kod kuće, isključite telefone i posvetite se sebi. Izbjegnite porodične probleme, stresove prijatelja i partnerove ljutnje. Posvetite dan sebi, jer ste dovoljno dali drugima. Zaslužujete vrijeme za sebe.

Rak
Nesporazum ili svađa s nekim iz porodice mogu pokvariti raspoloženje od ranog jutra. Ako nešto ne riješite na vrijeme, možete dotaknuti probleme koje ste dugo potiskivali. Pokušajte biti osoba koja povlači kočnicu kako biste izbjegli veću katastrofu. Svi su pod stresom, i raspravom se rijetko šta riješava.

Lav
Uznemirujući san može vas probuditi usred noći, možda zbog neke stare ljubavi koju niste preboljeli. Vratite se u stvarnost i ne dozvolite da san utiče na vas. Ostanite smireni i shvatite da su snovi jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Sve će biti zaboravljeno do poslijepodneva. Ne budite preosetljivi.

Djevica
Neočekivani problem s zadatkom koji danas treba obaviti može vas izbaciti iz ravnoteže. Nemojte prenositi nervozu na porodicu, jer to može izazvati niz neprijatnosti. Svi imaju svoje probleme, pa nemojte širiti nervozu oko sebe. Uradi ono što možeš i opusti se. Mir u kući je najvažniji.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Vaga
Danas možete imati neočekivane obaveze i jurnjavu na sve strane. Potrudite se da ostanete fokusirani i ne propustite ništa. Nemojte se forsirati uveče, već se odmorite da izbjegnete stres koji može naškoditi zdravlju.

Škorpija
Nesporazum s prijateljem može vas natjerati da razmišljate o svojim postupcima. Možda ste se našli na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Prijatelj vjerovatno ima finansijske probleme o kojima mu je neugodno pričati. Sačekajte nekoliko dana prije nego što provjerite kako stoje stvari.

Strijelac
Neko može narušiti vrijeme koje posvećujete duhovnim stvarima. Iako vam to ne prija, nemate energije da se suprotstavite. Nema potrebe za brigom. Dajte im priliku da kažu šta imaju, a drugima dozvolite učestvovanje u debati.

Jarac
Osoba iz vašeg okruženja može imati potrebu za javnim nastupom ili učešćem u diskusiji. Iako danas možda niste raspoloženi, stisnite zube i učestvujte. Ne bojte se reći prijateljima kako se osjećate. Oni ne žele da vam bude neprijatno.

Vodolija
Namjera da prisustvujete događaju može biti ometena zastojem u saobraćaju. Ovo može izazvati stres, ali nemojte dozvoliti da vas zaustavi. Važno je da provedete vrijeme s prijateljima. Zaslužujete malo zabave!

Ribe
Nepromišljene riječi mogu povrediti vaša osjećanja, iako osoba koja ih je izrekla možda nije imala takvu namjeru. To više govori o njoj nego o vama. Provedite veče s ljudima koji vas podržavaju i prema kojima osjećate toplinu i bliskost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA