Ukupno slučajeva
4130 (+17)
Preminuli
126 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina: Malo toplije, moguća slaba kiša

U Republici Srpskoj oblačno s mjestimičnom kišom i prolaznom ledenom kišom na zapadu. Obilnije padavine od jugozapada do juga. Najviše suvog vremena u Podrinju i Semberiji. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 0, najviša dnevna temperatura vazduha do 8 stepeni.

BIJELJINA

Jutro u većini krajeva potpuno oblačno. Od zapada preko jugozapada do juga uz kišu, koja će biti umjerena i u postepenom pojačanju.

Tokom dana i poslepodneva oblačno u svim predjelima, s mjestimičnom i povremenom kišom, u Hercegovini jačom i obilnijom (40 do 60 l/m²). Tamo će postojati uslovi i za grmljavinu. Najmanje padavina na istoku i sjeveroistoku, gdje će samo povremeno biti slabe kiše ali i perioda suvog vremena.

Postepen prestanak padavina u noći na petak.

Vjetar u južnoj polovini zemlje umjeren do jak južni, na sjeveru pretežno istočnih i jugoistočnih smjerova, do umjeren. Tokom dana u planinskom pojasu jak na momente i vrlo jak južni.

Minimalna temperatura od -3°C do 0°C na zapadu i u planinama, u ostalim predjelima od 2°C do 5°C, na jugu do 8°C.

Najviša dnevna temperatura od -1°C do 3°C na krajnjem zapadu i planinama tog regiona, u većini predjela od 3°C do 8°C, na jugu Hercegovine i uz rijeku Drinu do 12°C.