Održana predizborna tribina koalicije DNS-NS-SRS u Srednjoj Čađavici: Milan Dakić - naš poslanik!

U utorak uveče održana je predizborna tribina koalicije DNS-DEMOKRATSKI NARODNI SAVEZ - NS - SRS u Srednjoj Čađavici kod Bijelјine, selu gdje živi Milan Dakić, nosilac liste ove koalicije za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Održana predizborna tribina koalicije DNS-NS-SRS u Srednjoj Čađavici: Milan Dakić - naš poslanik!
Mještani Srednje Čađavice u velikom broju su se odazvali ovom skupu i dali punu podršku svom komšiji i prijatelјu.

- Mi nemamo za koga drugog da glasamo nego za našeg Milana. Ovo je jedinstvena prilika da Srednja Čađavica i okolna sela imaju svog poslanika u Narodnoj skupštini RS. Mi najbolјe poznajemo Milana Dakića i znamo da se radi o čestitom, poštenom i vrijednom čovjeku koji zaslužuje glas svakog glasača u Semberiji - poručili su mještani Srednje Čađavice.

Milan Dakić se zahvalio svojim komšijama na punoj podršci i poručio im da će zajedno sa njima i ostalim građanima Republike Srpske da se bori za bolјu budućnost na ovim prostorima.

- Cilј ove koalicije je da ima 12 poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i ako u tome uspijemo naši stavovi moraće da budu više uvaženi u političkim odnosima u Srpskoj. Ako pošteni lјudi dođu na vlast, mnogo toga može da se promijeni a mi svim građanima obećavamo da ćemo u dogovoru sa njima preduzimati dalјe poteze na ozdravlјenju naše ekonomije, privrede i cjelokupnog društva - rekao je Dakić apelujući na građane da svoj glas daju kandidatima iz bijelјinske regije jer, kako kaže, što Bijelјina bude imala više poslanika u NSRS, to će biti više uvažena kao regija u ukupnim odnosima u Republici Srpskoj.

Na tribini u Srednjoj Čađavici mještanima su se predstavili i drugi kandidati koalicije DNS-DEMOKRATSKI NARODNI SAVEZ - NS - SRS sa područja Bijelјine: Bilјana Stajić, Vesna Kostadinović, Zoran Pribišić, Vesna Stojak Lukić, Dragan Đorđić, Rada Baričanin, Milenko Mitrović i Lazo Milošević.

Doktorka Vesna Stojak Lukić istakla je da se do sada nije bavila politikom i da želi svojim iskustvom da pomogne da DNS dobije više prostora pri donošenju važnih odluka u Republici Srpskoj. Ona je pozvala građane da 12. oktobra izađu na izbore i da glasaju za lјude u koje imaju povjerenja.

Bilјana Stajić, kandidat DNS-a i predsjednica Aktiva žena Gradskog odbora DNS-a Bijelјina, naglasila je da Demokratski narodni savez trenutno ima šest poslanika u Narodnoj skupštini RS od kojih su četiri dame. To je, kaže Stajićeva, dokaz da DNS pridaje veliki značaj ulozi žena u političkom životu.

- Žene, pored toga što su majke, supruge i vode domaćinstvo, mogu uspješno da se bave i politikom. DNS je najbolјi dokaz za to - rekla je Bilјana Stajić.

Kandidat Rada Baričanin rekla je okuplјenim mještanima Srednje Čađavice da će kao iskusan ekonomista, sve svoje iskustvo i znanje uložiti za sporovođenje programa DNS-a, i u cilјu rješavanja problema građana.

Kandidat Srpske radikalne stranke Milenko Mitrović naglasio je punu podršku Milanu Dakiću kao nosiocu liste koalicije DNS-NS-SRS dok je Zoran Pribišić iz Napredne Srpske istakao da je cilј ove koalicije, prije svega, očuvanje Republike Srpske i Dejtonskog mirovnog sporazuma, kao i ekonomski oporavak.

Prostorije "Male škole" u Srednjoj Čađavici bile su premale da prime sve one koji su došli na tribinu koalicije DNS-NS-SRS pa je skoro polovina okuplјenih ostala u školskom dvorištu, gdje su kandidati razgovarali sa njima po završetku predizborne tribine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA