CJB Bijeljina sprovodi kampanju "Zaštitimo djecu u saobraćaju"

U sklopu kampanje „Zaštitimo djecu u saobraćaju'' policijski službenici CJB Bijeljina, su ispred Osnovne škole „Dvorovi“ u Dvorovi, dijelili raspored časova za najmlađe školarce, kao i info – letke s ciljem prevencije saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju pješaci školskog uzrasta.

CJB Bijeljina sprovodi kampanju "Zaštitimo djecu u saobraćaju"

U toku mjeseca septembra ispred svih škola u Bijeljini, biće angažovan veći broj policijskih službenika, koji će regulisati saobraćaj, kontrolisati prekršaje koji su uzročno - posledično povezani sa nastankom saobraćjanih nezgoda, prije svega brzinu i poštovanje odnosa vozač - pješak, kao i tehničku ispravnost autobusa, a naručito onih, koji vrše prevoz učenika.

Osim, pojačanog prisustva policijskih službenika u blizini škola, u toku mjeseca, u svim Osnovnim školama, policijski službenici održaće edukativna predavanja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja za najmlađe školarce.

Centar javne bezbjednosti Bijeljina apeluje svim učesnicima u saobraćaju naručito vozačima, da u toku školske godine obrate veću pažnju na brzinu kretanja motornih vozila.

Brzina bi trebala biti takva da vozač u svako vrijeme može zaustaviti vozilo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA